Julegave: Bog + Online foredrag + ekstra gave

350,00 kr.

OBS!! SKRIV NAVNET PÅ HVEM DER SKAL HAVE BOGEN (i boksen “yderligere information”).
Hvis du ikke skriver noget, skriver jeg en personlig hilsen til dig 🙂

Her er julegaven til dig selv eller en anden du ønsker skal få et bedre forhold til mad og krop.

Tilbuddet består af min letlæselige bog “Det er BARE at tage sig sammen”, det tilhørende online foredrag, hvor jeg uddyber mange af værktøjerne fra bogen, samt en lille ekstra gave fra mig til dig.

OBS!! SKRIV NAVNET PÅ HVEM DER SKAL HAVE BOGEN (i boksen “yderligere information”).
Hvis du ikke skriver noget, skriver jeg en personlig hilsen til dig 🙂

Jeg sender bogen og gaven med DAO og du vil modtage en mail med link til foredraget, når jeg pakker bogen (det kan godt være at der går en dag eller to).

Samlet pris: 250 kr. (plus porto).

 

Om bogen:

 

          Bogen er til dig, der har prøvet alle slankekure, forbud og restriktioner og taget kiloene på igen.

Den er til dig, der har mistet motivationen til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.

Og den er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når nu du så gerne vil gerne tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde. Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig, at  du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat, og at du har en rygrad som en regnorm.

Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden, der lyder noget i retningen af: ”Enten så gør jeg det hele perfekt, eller også kan det være lige meget”.

Det er ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab, men en guide til en svær, krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?

Vægt 0,505 kg
Kategori: