Det er “bare” at tage sig sammen

250,00 kr.

OBS!!! Der bliver skrevet en hilsen i bogen til den, der bestiller. Ønskes dette IKKE, skal det skrives i kommentarfeltet, når du udfylder dine oplysninger.

Bogen er til dig, der har prøvet alle slankekure, forbud og restriktioner og taget kiloene på igen.

Den er til dig, der har mistet motivationen til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.

Og den er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når nu du så gerne vil gerne tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde. Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig, at  du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat, og at du har en rygrad som en regnorm.

Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden, der lyder noget i retningen af: ”Enten så gør jeg det hele perfekt, eller også kan det være lige meget”.

Det er ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab, men en guide til en svær, krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?

Vægt 0,505 kg
Kategori: