24. august – Online Foredrag; “Vægttab, videnskab og varm luft”

100,00 kr.

På lager

Vægttab er svært – enormt svært. Derudover er der et enormt samfundspres for at tabe sig. Dét har skabt et multibilliondollar-marked, hvor ekstremt mange aktører og influencers forsøger at profitere på lige præcis deres metode til at tabe sig. Og det virker jo…  Men langt det meste af tiden kun på kort sigt og efterlader endda ofte personen med vægtstigning, frustration og skam.

 

I dette veloplagte foredrag med den dynamiske duo, Katrine Gisiger og Anders Nedergaard aka. Bullshit Busters, får du leveret en suppeterning af viden om både de fysiologiske og adfærdsmæssige forhold, der er omkring vægttab.

 

Efter foredraget er du bedre klædt på til at vælge din egen vej, ift. om det skal være dit fokus eller ej, hvilke fælder der kan være og hvem der bedst kan hjælpe dig af vejledere, coaches og trænere.

 

I foredraget vil de dække:

 

  • hvad kostmønstre, fødevarevalg og makronæringsstoffordeling betyder for vægttab
  • hvordan kroppen regulerer hvordan og hvor meget du spiser
  • hvad forskningen siger om varigt vægttab
  • hvordan overspisning og madstress kan stå i vejen for et kalorieunderskud
  • forskellige veje til at nå de ønskede ændringer i kost- og spiseadfærd

 

Hovedbudskabet er: Der findes ingen one size fits all-model – du skal finde en vej der passer til lige præcis dig, din krop og dit liv.

 

Pris: DKK 100 (Du kan betale med Mobilepay)
Hvornår: Online via Zoom kl 19:30 – ca. 21.00
Hvor: Online via Zoom, du får et link på mail og skal downloade Zoom der hvor du vil se foredraget, hvis du ikke allerede har det.
Hvordan: Du kan deltage live, hvis du vil stille spørgsmål, men du får det tilsendt efterfølgende, så du kan se det, når det passer dig.

Husk at tjekke spam og at give det 10 minutter, før du kontakter os om, at du ikke har modtaget linket.

 

Ved spørgsmål, skriv til katrine@katrinegisiger.dk

Kategorier: ,