Krista er psykolog med speciale i skam. Hun fik tarmbetændelse som 20-årig, som har givet hende kroniske smerter og en stor mave, der reagerer kraftigt på stress og angst. Hun har kæmpet med skam over ikke længere at være “hende der kunne det hele”, tidligere at have en stor røv og senere stor mave og nu over at ønske sig tyndere. Lyt med til en snak om skam, usikkerhed og forfængelighed.
Følg Krista Korsholm her: @skamfrizone

Andre epsioder

#177 Problembarn

Nina var som ung en aggressiv, udadreagerende drengepige der tog stoffer, flyttede på børnehjem efter stedfaren slog hende og var igennem en voldsom abort som 14 årig.
En dag flyttede hun væk fra det hele, blev clean og opdagede striptease, der blev…

Lyt nu >>
#176 Både Og

Mange kæmper med enten-eller tankegangen når det kommer til mad, som let kan skabe store problemer. I dette afsnit af ‘perfekt Uperfekt’ er Parnian Yaghoubi tilbage til en snak om restriktiv spisning, kontroltab og vigtige elementer af en recovery….

Lyt nu >>
#175 Legoklodser På LSD

Ditte beskriver sig selv som en ‘Great dane in a chihuahuas body’.
Hun er en meter høj, lider af ‘brittle bones disease’ og får lange patter af manglende parkeringspladser. Lyt med til en snak om bjørnetjenester, dating, BMI og hverdagsproblemer i…

Lyt nu >>
#174 God Til At Være Dårlig

Hvad gør man, hvis ens forhold til motion er blevet bøvlet og ‘burde-betændt’, enten pga vægttab, pligt og kaloriefokus eller fordi voksenlivet kommer i vejen med arbejde og børn?
Det giver Anne Gaardmand metoder til i dette afsnit om…

Lyt nu >>
#173 Det Er For Alle, Bare Ikke Dig

Hvis nu yoga ikke var blevet en smidighedskonkurrence mellem slanke mennesker, så kunne det nok være et fantastisk redskab til at få et bedre forhold til sin krop. Kathrine følte sig ikke helt velkommen i yogaverdenen med en tyk krop, så derfor gik…

Lyt nu >>
#172 Hvordan Gør Man Det Der Menneskehalløj

Frederikke har altid følt sig tvunget til at overpræstere for at få lov at være her, fordi hun var ‘bagud på point’. Som en evig løben efter ‘normalitetsbussen’ som hun ved aldrig kan nås.
Nu prøver hun at komme ud af den livslange identitetskrise,…

Lyt nu >>

Du kan også lytte her...

Spotify

Pocket Casts

Google Podcast

Apple Podcast

Spreaker