Hjem / Livsstilshuset

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger ligger på Islands Brygge og er en drøm der er gået i opfyldelse. Knap ni år inden vi åbnede 1. oktober 2017, gik jeg på højskole og skulle skrive et brev til mig selv ti år frem i tiden. I brevet ønskede jeg mig tillykke med at jeg havde skabt et sted hvor der blev arbejdet med det hele menneske i forhold til hjælpe til øget sundhed, så både fysisk og psykisk. På mange områder i mit liv har jeg været rodet, flakkende og forvirret, men lige på dette punkt har jeg ikke været i tvivl om hvad jeg ville. 

I dag er vi mig og mine fem ildsjæle af medarbejdere, ofte to praktikanter fra ernæring og sundheds-uddannelsen og to konsulenter tilknyttet. 

Vores fælles vision er at hjælpe til især kvinder, til et bedre liv ift. mad og motion. Et liv hvor man selv kan bestemme og har kontrol over hvad man spiser og hvor meget, hvor meget man motionerer og hvor tankerne om sundhed ikke fylder eller stresser. 

Vi vil hjælpe til mindre overspisning, ‘madstress’ og yoyovægt, samt mere velvære, livsglæde og balance. 

Læs mere om foredragene her og om kognitiv kostvejledning her. 

Har du spørgsmål, så skriv til info@katrinegisiger.dk.

Fra venstre: 

Line Obel Erhardtsen, som er studentermedhjælper, studerer ernæring og sundhed og står for salg og markedsføring.

Anne Mette Strufve som er fuldtidsansat, færdiguddannet på ernæring og sundhed, efteruddannet indenfor kognitiv terapi, samt mindfulness og arbejder med kognitiv kostvejledning, foredrag og gruppeforløb.

Mig, Katrine Gisiger, som er færdiguddannet på ernæring og sundhed og efteruddannet indenfor kognitiv terapi, samt mindfulness. Jeg holder foredrag i hele landet, laver kognitiv kostvejledning og diverse projekter såsom en bog, en programserie og podcasten ‘perfekt Uperfekt’.

Line Frørup, studentermedhjælper, som har afleveret bachelor i Ernæring og Sundhed juni 2018, og læser nu psykologi på KU. Hun laver primært kognitiv kostvejledning, men hjælper også til med salg og markedsføring. 

Camilla Behnert, som er studentermedhjælper, studerer ernæring og sundhed og laver kognitiv kostvejledning, salg og markedsføring. 

Derudover er der min bogfører, som ikke kunne være med på billedet.

Praktisk information: 

Livsstilshuset ligger på Kigkurren 8E, 3.tv, Islands Brygge, 2300 København S. 

Parkering: Der er pladser lige foran porten

Handicapindgang: Der er en elevator ved 8D, men toilettet er ikke handicapvenligt.

Udlejning: Vi har 145 km2 som er fordelt på en foredragssal, to sessionsrum, kontor, køkken og toilet. Skriv til info@katrinegisiger.dk for udlejningsforespørgsel. 

Katrine Gisiger
Stifter af Livsstilshuset