Hjem / Gruppeforløb København
Snart starter projekt ‘’Om-nom-numb’’, som er hjælp til følelsesmæssig spisning (‘’omnomnom'' er lyden af at smovse noget lækkert og ‘’numb’’ betyder at dulme, så at
Projektet består blandt andet af dette gruppeforløb, som senere skal bidrage med materiale til en bog. >

INDHOLDET I FORLØBET
Forløbet skal både give dig en større forståelse for dine spiseproblematikker og værktøjer til at håndtere dem. Vi tager mange forskellige sindstemninger op, både kedsomhed, træthed og kedafdethed, men også ensomhed, skuffelse, angst og stress. 
Formålet er at være sammen med andre i samme båd, så det bliver nemmere at udforske og at øve dig på at skabe nye handlemuligheder for dig selv. 
Der vil være hjemmeopgaver mellem hver gang, som tages op næste gang. 

KRAV FOR DELTAGELSE
Du skal have kendskab til Katrines arbejde med følelsesmæssig spisning, enten ved at have læst hende bog, lyttet til podcasten, deltaget i workshops eller foredrag om det, været med på retreat, set foredraget online eller have været klient (kognitiv kostvejledning). 
Derudover skal du ønske at hjælpe andre med dine erfaringer, ved at dine hjemmeopgaver og de ting du fortæller under forløbet må bruges i den fremtidige bog. 
Forløbet er også for mænd. 

PRAKTISK INFORMATION

Hvor mange gange: fem gange inden sommer og en opfølgning efter sommer
Hvornår: Hver anden onsdag kl. 18.30-20.30 med start 11. marts (Dvs. 11. marts, 25. marts, 8. april, 22. april og 6. maj - dato for opfølgning aftales 6. maj)
Hvor: I Livsstilshuset på Næstvedgade 28, Østerbro. 
Transport: Husk at komme i god tid for at finde parkering eller tag det offentlige (Trianglen metro er kun 850 meter derfra). 
Pris: 3.800 kr. (inkl. opfølgning). Du kan betale samlet eller i to rater på mobilepay eller samlet her på siden. OBS: Du skal have en telefonsnak med Katrine inden du kan tilmelde dig. 
Antal pladser: 8 
Forplejning: Te og kaffe, samt snacks

Bliv ringet op