Fra krop-sur til kr-optur

Kan du genkende en følelse af, at din krop er en begrænsning i forhold til de ting du gerne vil? At den gør ondt, eller at du ikke stoler på at den kan bære dig gennem en eller anden aktivitet?

ELLER

Har du prøvet at tage hul på styrketræning flere gange uden succes, fordi du føler at du ikke passer ind, har svært ved at finde ud af hvad og hvordan, eller mister motivationen?

Så har vi (Katrine Gisiger og Anders Nedergaard) skruet et kursusforløb sammen til dig, hvor vi vil hjælpe med helt bogstaveligt, at stå stærkere med klassisk styrketræning som det primære træningsværktøj. 

Med Katrines omfattende erfaring i at spotte mentale barrierer for adfærdsændring og hvordan man kan fjerne dem og Anders’ ligeså omfattende erfaring med styrketræning og smerteteori, har vi lavet et forløb, hvor vi med vores massive kombinerede erfaringer kan hjælpe deltagerne til større kropsmestring og motivation.

Hvad er det?

De værktøjer, der bliver brugt i forløbet, er en blanding af gruppeundervisning, 1:1 sparring og “makkerhjælp” – at man kan støtte hinanden.

Forløbet rummer altså noget gruppeundervisning, f. eks. i hvordan man kan forholde sig til smerter/ubehag, hvor meget (eller lidt) træning der skal til før det virker, hvilke typer af bevægelser/øvelser man bør prioritere og hvordan man finder lettere eller sværere versioner af dem.

Endelig giver vi forslag til hvordan man løbende kan lave justeringer, så ens træning passer til svingende tid, humør, styrke mm.

Forløbet består af:

 

1 x forsamtale (online)

8 x fælles sessioner bestående af:
30 min. gruppeundervisning
60 min. praktiske øvelser med 1:1 sparring undervejs
30 min. afkøling, feedback og uddeling af hjemmeopgaver

HVEM er det til?

Forløbet er rettet mod kvinder, der oplever en eller flere barrierer, der gør det svært for dem at tage hul på træning og fysiske aktiviteter selv, generelt og i forbindelse med fitnesscentre og styrketræning specifikt.
Disse barrierer kunne være smerter, kropsskam eller oplevelsen af manglende fysisk kompetence og viden om hvad og hvordan man skal gøre.

Så hvis du kan genkende nogle af disse spørgsmål i forbindelse med at træne eller deltage i fysisk aktivitet, så er det her forløbet for dig:

-“Jeg orker ikke træne”

-“Jeg passer ikke ind”

-“Hvad skal jeg lave?”

-”Er det her mon rigtigt?”

-“Hvad skal jeg tage på?”

hvornår, hvor og hvad?

– Hver onsdag 8 gange fra. kl. 16.00-18.00 fra d. 10. maj til 28. juni

 

– I Arca (“Kirken”) på Griffenfeldsgade 7A

 

– 5000 kr. eller tre rater af 1700 kr.
(betal første rate med det samme og så trækker den automatisk næste to)

SØG om plads

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig med hensyn til en opstartssamtale