Handelsbetingelser

Hos Katrine Gisiger ApS kan der købes ydelser i form af foredrag og kognitiv kostvejledning, digitale produkter i form af optagelser på både video og lyd, samt fysiske produkter i form af tøj og bøger.

Virksomheden har CVR 38900137

Katrine Gisiger ApS
Blegdamsvej 6
2200 Copenhagen N

Ved køb trækkes beløbet via den valgte betalingsmetode med det samme.

Alle priser er i DKK og indeholder 25% moms.

FOREDRAG, VEJLEDNING, GRUPPEFORLØB OG WORKSHOPS

Fortrydelsesret

Ved køb af billet eller tilmelding til foredrag, vejledning, gruppeforløb og workshops er der 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. Der gives dog ikke penge retur for billetter til allerede afholdte foredrag.

 

Aflysning af vejledning

Afmelding eller ændring af vejledning skal ske senest 48 timer før planlagt vejledning, hvis ikke dette opfyldes, opkræves det fulde beløb.

 

Gavekort er gyldig i 5 år.

Gavekortet kan benyttes på alle produkter på hjemmesiden men kan IKKE udbetales.

 

DIGITALE PRODUKTER

Fortrydelse- og reklamationsret

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret på digitale produkter i form af lydfiler og onlineforedrag.
Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter såfremt der er klikket på linket og download/stream er påbegyndt.
Du har selvfølgelig reklamationsret såfremt der er noget galt med produktet.

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten (hvis du ikke har downloadet/ streamet)

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til info@katrinegisiger.dk
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Digitale produkter bliver ikke returneret, men gjort utilgængelige for alle parter.

 

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi betalingen modtaget fra dig.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Det er muligt at bytte til et gavekort.

FYSISKE PRODUKTER

Reklamationsret

Katrine Gisiger ApS yder 2-års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dims i forbindelse med t-shirts og Katrine Gisiger ApS i forbindelse med bøger, indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Katrine Gisiger ApS returneringomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

Katrine Gisiger ApS
Blegdamsvej 6
2200 Copenhagen N

Varereturnering (i form af t-shirt) foregår ikke til denne adresse men til:

Lalabellove.com (dims studio)
Borggade 11, th
8000 Århus C

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering af bestilte varer er på egen regning. Vi har ikke gratis retur af varer. Vi anbefaler, at du returnerer dine varer med GLS, da du her kan tracke varen. Hvis du bruger Post Nord, så anbefaler vi, at du vælger at sende den anbefalet – igen så du kan tracke varen og se hvor langt den er.
Hvis du har returneret varer med posten, som ikke dukker op hos os, kan vi ikke give dig beløbet retur. Derfor anbefaler vi altid, at du sender varen retur med tracking, da ansvaret hermed ligger hos enten GLS eller Post Nord.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Katrine Gisiger ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den indenfor yderligere 14 dage – du har altså 28 dage til at returnere vareren. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Ifølge Forbrugeraftaleloven har køber ret til at returnere en vare, som har været taget i brug. Køber hæfter dog for en eventuel værdiforringelse af varen. Det vil sige, at køber mister købsbeløbet, hvis varens værdi er forringet. Vi refunderer derfor ikke købsbeløbet, hvis køber reelt har taget varen i brug, eller hvis varen er blevet beskadiget under købers varetægt. F.eks. hvis køber har håndteret varen på anden måde, end det anses nødvendigt for at kunne prøve varen.