Det er bare at tage sig sammen

FOREDRAG MED KATRINE GISIGER

Mener du, at det er nemt at tabe sig og holde vægten ved lige, at alle tykke mennesker skal droppe de dårlige undskyldninger og bare tage sig sammen? Så er det her foredrag nok ikke noget for dig!

Foredraget er til dig, der slavisk har fulgt flere forskellige slankekure og har forbud og restriktioner. Men du har taget kiloene på igen – og igen.

Det er til dig

 …der har mistet motivationen og lysten til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.

Og det er til dig

…der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du jo så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde. Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig, at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.

Du får Værktøjer

…til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden.

Katrine giver ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab. Hun giver derimod en guide til en svær og krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?

Foredrag for børn og unge

Book mig til dette foredrag

Hvis du vil booke mig til dette foredrag kan du skrive til mig på katrine@katrinegisiger.dk  eller udfylde kontaktformularen og så ringer jeg sig op.

Ja tak, ring mig op

OM “DET ER BARE AT TAGE SIG SAMMEN”

Det siger andre