Foredrag

Uanset om jeg holder foredrag fysisk eller online, for voksne eller unge, alene eller med Anders, så er jeg ikke den traditionelle perfekt-prof-powerpoint-type. Jeg bruger genkendelige eksempler, snakker i billeder frem for tung teori og kan finde på at bande eller få dig til at grine. Så er du advaret 😉
Se hvilke foredrag, der er på programmet her (og hvis der ingen er, så må du vente lidt, din arme stakkel).

Kommende foredrag

Foredraget “Modig” for voksne (og unge)

Alt for mange er enormt styret af frygten for, at andre tænker noget dårligt om en. Så man er på konstant overarbejde for aldrig at gøre nogen skuffede, vrede eller kede af det. At man ikke sætter grænser eller beder om hjælp, for ikke at være til besvær. At man siger ja til ting man ikke har overskud til, for ikke at skuffe nogen eller blive set som egoistisk. Det

gå til event »

Book mig til disse foredrag

Det er "bare" at tage sig sammen

Om overspisning

Foredraget er til dig, der slavisk har fulgt flere forskellige slankekure og har forbud og restriktioner. Men du har taget kiloene på igen – og igen.

 

Det er til dig der har mistet motivationen og lysten til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.

 

Og det er til dig der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du jo så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde. Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig, at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.

Du får værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden.
Katrine giver ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab. Hun giver derimod en guide til en svær og krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?

 

Foredraget tager afsæt i Katrines bog, “Det er bare at tage sig sammen – En afsløring af overspisningens labyrint”.

ALDRIG GODT NOK

FOREDRAG MED ANDERS NEDERGAARD

Hvornår er du sund nok? Slank nok? Lækker nok?

 

Det er svært at tænde for Go’morgen Danmark, læse et blad eller gå på instagram uden, at såkaldte livsstilseksperter pådutter dig alt det du skal forbedre. Du skal ikke bare spise mad, men kontrolleret, kompliceret kost på de rigtige tidspunkter.

 

Du skal ikke bare gå en tur, men sørge for den helt rigtige kombination af styrke-, konditions- og smidighedstræning. Og du må ALDRIG tro, at du gør det godt nok.

Dette foredrag er til dig, der længes efter at kunne slappe af, have ro i hovedet og slippe ud af kronisk dårlig samvittighed. Som godt kan mærke, at din stræben efter sundhed måske slet ikke er så sund endda. Der berøres emner som ernæring, motion, overvægt og kropsbillede.

 

Det er IKKE til dig, der vil vide, hvad du kan erstatte dit hvedemel med af ‘sundere alternativer’. Eller dig der synes, at fokus på den psykiske del af en livsstilsændring er noget fis.
Eller dig der mener, at man bare skal ‘lukke munden og lette røven’. Kom med og kæmp dig ud af sundheds- og fitnessbranchens krav og normer, så du selv kan bestemme over dit liv. Med mindre stress og mere ro.

modig

FOREDRAG FOR BØRN OG UNGE

Alt for mange unge er så optagede af, hvad andre synes, at det bliver et problem. Er jeg tynd nok? Smuk nok? Sej nok? Klog nok? God nok?


De sammenligner sig selv med andre i klassen og på sociale medier, tror de skal være perfekte og når konklusionen, at de er forkerte. Det forgifter deres selvbillede og skaber stress, angst, skam, spiseforstyrrelser og selvskade.

 

I dette foredrag for børn og unge ser vi på hvordan vi kan stoppe den sørgelige udvikling og give dem et bedre fundament til selv at tage handling? Turde begå fejl, få succesoplevelser og bryde ud af fængslet af selvdestruktive tanker?

 

Det er det, foredraget ‘’Modig’’ hjælper til. Det er krydret med pædagogiske værktøjer til hverdagens kampe, personlige, relaterbare historier og et drys humor.

 

Ingen fortjener at gå rundt i troen om at være mindre værd end andre!

Dårlig voksen

Om uoverskuelighed, stress og kronisk dårlig samvittighed

Føler du, at to-do-listen er never ending, at du ALTID er bagud og er en dårlig voksen?
Bliver du ramt af uoverskuelighed, så du ingenting får gjort? Og lider du af kronisk dårlig samvittighed, fordi du har fokus på alt det, du burde eller ikke nåede?
Så skal du med til dette foredrag!


Du får værktøjerne:

– “Energi budget”
– ”Elefanten + skjulte skridt’’
– ”Blækdråben’’
– ”Rødgrød’’
– ”Luppen’’
– ‘’Tada-listen”


Målet er, at du lærer værktøjerne at kende og kan få dem til at blive en vane (noget du ikke tænker over).
Så glider alting nemmere, og der vil være mindre mental modstand, stress og selv-røvspark.

OM FOREDRAG

Det siger andre der har booket

BOOKING TIL FOREDRAG

Jeg kan holde følgende foredrag:

Fysisk eller online
For voksne eller for unge
Alene eller med Anders Nedergaard

Prisen afhænger bl.a. af hvor, men omkring 10.000 kr. hvis der er kort vej og 15.000 plus transport hvis det er lang vej. 20.000 i alt hvis Anders skal med. (Der er ikke moms på).

Udfyld her din mail og telefonnr. så kontakter jeg dig snarest.

BLIV KONTAKTET

Læs mere om mig her

OM KATRINE

“Hvorfor f***** skulle du spise så meget? Er du klar over, hvor mange kalorier det var? Det er typisk dig. Du er så svag og doven og fed! Hvorfor kan du ikke bare tage dig sammen? Prøv at se, hvor klam din krop er. Du kommer aldrig til at få en kæreste, hvis ikke du taber dig.”

Sådan talte jeg til mig selv, hver eneste gang jeg havde overspist.

Kommende foredrag

Foredraget “Modig” for voksne (og unge)

Alt for mange er enormt styret af frygten for, at andre tænker noget dårligt om en. Så man er på konstant overarbejde for aldrig at gøre nogen skuffede, vrede eller kede af det. At man ikke sætter grænser eller beder om hjælp, for ikke at være til besvær. At man siger ja til ting man ikke har overskud til, for ikke at skuffe nogen eller blive set som egoistisk. Det

gå til event »