Det er "bare" at tage sig sammen - En afsløring af overspisningens labyrint

BOG AF KATRINE GISIGER

Mener du også, at det er nemt at tabe sig og holde vægten, og at alle mennesker skal droppe de dårlige undskyldninger og bare tage sig sammen?

Så skal du nok ikke læse denne bog. 

Bogen er til dig, der har prøvet alle slankekure, forbud og restriktioner og taget kiloene på igen.

Den er til dig, der har mistet motivationen til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.

Og den er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når nu du så gerne vil gerne tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde.

Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig, at  du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat, og at du har en rygrad som en regnorm.

Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden, der lyder noget i retningen af: ”Enten så gør jeg det hele perfekt, eller også kan det være lige meget”.

Det er ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab, men en guide til en svær, krævende proces, som kun er for de modige.

Tør du?
OBS: Sendes hver mandag og fredag.

Overspisning og madstress

Tusind tak for alt du gør og for, at du er dig. Og lige til sidst. Du sagde til mig, at du var lidt skuffet over størrelsen på bogen, og der vil jeg bare sige, at jeg synes, at den er lige, som den skal være! Det er en meget overkommelig mængde læsning med opsummering efter hvert kapitel (det feature elsker jeg!), og du kommer rundt om mange forskellige aspekter og værktøjer.

Puha, jeg kæmper for at samle den op og læse videre. Der er virkelig noget, der ramte direkte ind i, hvordan jeg har det, og hvad jeg kæmper med, og som jeg har lagt låg på i lang tid! Det er pisse hårdt lige nu, men det er jo et tegn på, at en proces kan gå i gang, og jeg kan arbejde med det. Synes din bog er god og meget true to you. Kan næsten forestille mig dig sige sætningerne i bogen. Anyway. Havde sgu høje forventninger Katrine, og de er indfriet indtil videre. Sådan!!

Kære Katrine. Jeg er netop blevet færdig med at læse din bog. Og Gud, hvor ville jeg ønske, at jeg kunne have fået denne her stukket i hånden for 10 år siden! At overvægt og overspisning ikke udelukkende er dovenskab og ”din egen skyld” har været mere og mere i fokus over de seneste år, men med din bog bliver der også forklaret mere, hvorfor det ikke er ens egen skyld. Jeg kender lidt til gul zone-tilgangen fra mit forløb med Camilla. Men at bruge det til nærmest alle situationer i livet er nyt for mig. Og hold kæft, hvor er jeg glad for, at det er noget, jeg har lært. Jeg brugte det så sent som i går til cross fit, hvor jeg lige skalerede lidt ned for ikke at ende i rød zone.

Du har simpelthen begået den mesterlige, hjertevarme, tolerante, motiverende, inspirerende, kloge, humoristiske, omfavnende bog – jeg er så dybt imponeret, og du er faktisk blevet en af dem, jeg ”bærer med mig”. Du ved, ligesom når man møder sin soulmate og bliver kæreste med ham, og stadig bare er sig selv og føler, at man faktisk bliver en ENDNU bedre udgave af sig selv, fordi den person forstår og rummer og elsker, uanset hvad ens hjerte har fået af sære tanker og tillært en som trælse vaner. Du er visuelt forbundet med broccoli med smør, en lup og jeg kan slet ikke fatte, hvor mange ting, jeg har til fælles med dig. Jeg kommer til at læse din bog MANGE gange. Og min datter på 12 skal have den!

Jeg har modtaget din bog i dag og er allerede igennem de første 3 kapitler. DEN ER BARE GUD, KATRINE!!!! Elsker, at den er letlæselig - dejlig overskuelig i størrelse og på punkt med spise. Ikke alt muligt udenomssnak, men stadig så det hele giver så god mening. Den er fyldt med brugbare værktøjer og aha-oplevelser. Alle pengene (så galt var det heller ikke) værd allerede! Jeg glæder mig til at læse resten og håber virkelig, at mange køber den. Den kan gøre så godt meget godt. TAK for al den energi du har lagt i bogen.

Jeg elsker dig! <3 Kan man sige det uden på kende dig...?!? Endelig var der tid i kalenderen. Jeg slugte din bog på en dag - der var tårer allerede på side 35! Som i 'jeg-er-mega-lettet' tårer! Så endnu engang: Tak for dig! Fortsæt det gode arbejde! Lad dig ikke slå ud af folk, der bare ikke ved bedre... Der er så uendelig meget brug for dejlige og kloge mennesker som dig! Du er værdsat! Det skulle du bare lige vide.

Kære søde Katrine! Jeg har netop afsluttet din bog og vil gerne rose dig en masse for den! Den er let at overskue og med gode værktøjer og lister, som jeg i den grad har tænkt mig at anvende. Tak for det!

Jeg har læst din bog, og det ændrede lidt (meget) i min opfattelse. Så i aftes gjorde jeg noget meget anderledes. Jeg afmeldte min træning lørdag morgen og sov 11 timer i træk! OG havde det okay med det. Efter et langt forløb med et vægttab på 40+ kg og træning 4-6 dage om ugen, gik jeg i den anden grøft. Åd og åd (...) og tog næsten 20 kg på igen. Nu er jeg ved at øve mig i en mellemting ... Det skal gøre mig mig glad både i nuet og på længere sigt. <3 Og fredag var kulminationen på en lang arbejdsuge, så det blev søvn og ikke ´pligt´-motion'' 🙂 Så tak! Jeg er i gang med at spise en elefant. 😉