Hjem / Podcast

Blog - Podcast

#108 Kylling og broccoli - Med Asger Brodtkorb

Ortoreksi er en overset spiseforstyrrelse som især rammer mænd.
Det handler om at være sygeligt optaget af sundhed, hvilket omverdenen ofte klapper i hænderne af og det gør det jo ikke lige frem nemmere at tage alvorligt. Asger Brodtkorb vil gerne hjælpe til, at færre skal igennem det samme som ham med klam mealprep, træningsafhængighed, et forstyrret kropsbillede og en stadig nedsat sædkvalitet. Hør hans historie i dette afsnit af ‘’perfekt Uperfekt’’.

@Asger.brodtkorb

Lyt med her: 

Escucha"#108 Kylling og broccoli" en Spreaker.

#107 Pædofil - Med Clara

Clara er en 21 årig kvinde, der allerede har været igennem for meget. Cøliaki, diabetes, angst, overspisning, anoreksi, hudsygdomme, hårtab og OCD. Hendes OCD prøvede at bilde hende ind, at hun var pædofil og at hun ville dræbe sin mor, hvis ikke hun gjorde som den sagde.
Men hun vil ikke længere sove og græde dagene væk, men vil hjælpe andre til at føle sig mindre alene. Fandme badass for sådan en ungert!

Listen to "#107 Pædofil" on Spreaker.

#106 Challenge accepted - Med Flemming

Katrine har fået endnu en mand ind, som tør snakke om sine egne udfordringer med kroppen, men også om nogle svære år med Hortons hovedpine, angst for at sove, aktiv dødshjælp og dengang han mødte sin nuværende kone online. Han var i tvivl om han kunne tænde på, at hun var overvægtig, men det så hun bare som en spændende udfordring.